Športujeme s podporou Bratislavského samosprávneho kraja!

Vodácky bazár a športová výstava

Dobry den, v spolupraci s firmou Vodak-sport, davam na znamost vsetkym zaujemcom o vodacky sport, ze v dnoch 30.4.2008 – 1.5.2008 sa bude konat Velky vodacky bazar na terase pri predajni Vodak-sport v Bratislave na Jasovskej 12 v Petrzalke, kde mozete vyhodne predat alebo kupit lode, padla, doplnky a inu vystroj.
Dalej Vas firma Vodak-sport srdecne pozyva na vystavu Šport v bratislavskej Inchebe v termine 13 – 16.3.2008, kde bude mat svoj stanok a bude mozne nakupovat vodacku vystroj z vyraznymi zlavami.
S pozdravom, Vlado Urbanek
Medzinárodná špecializovaná výstava ŠPORT sa stala tradičným miestom stretnutia priaznivcov aktívneho pohybu a zdravého životného štýlu. Je venovaná rekreačnému, ako aj výkonnému športu a všetkému, čo so športom súvisí. Nechýbajú však športové potreby a doplnky, ako aj predstavenie módy pre šport a voľný čas. Súčasťou výstavy je neodmysliteľne i pestrý a akčný sprievodný program so známymi slovenskými reprezentantmi z viacerých športových odvetví. K športu patrí súťaženie, ale i prekonávanie rekordov. Nie je tomu inak ani na Medzinárodnej špecializovanej výstave ŠPORT, kde sa pravidelne uskutočňuje festival slovenských rekordov „Rekordfest“ vždy s novými disciplínami.Výstava je venovaná tak odbornej, ako aj širokej verejnosti zaujímajúcej sa o šport. Počet vystavovateľov má tendenciu narastať, rovnako ako počet zastúpených krajín. Vzhľadom k interaktívnosti viacerých súbežných výstav, počet samotných návštevníkov presahuje aj 50000.Medzinárodná výstava ŠPORT je tým správnym adrenalínovým miestom i príležitosťou na nové stretnutia i zažitky, rovnako ako je vhodnou možnosťou prezentácie vysokej kvality a odborných informácií

Leave a Reply